Daphne Mooiman projectmanager bij Koenraads aannemersbedrijf

Daphne Mooiman is per 1 maart aan de slag gegaan als projectmanager bij Koenraads aannemersbedrijf met vestigingen in Breda, HI Ambacht en Lexmond.

Daphne komt bij Polygon vandaan waar zij voor het eerst in aanraking kwam met schadeherstel na een calamiteit. Na twee jaar bij Polygon te hebben gewerkt eerst als medewerker bedrijfsbureau en later als projectleider, heeft Daphne besloten om haar horizon te verbreden en meer ervaring op te doen op het gebied van bouwkundige herstelwerkzaamheden.
 
Bij Koenraads krijgt ze de mogelijkheid om haar expertise verder uit te breiden. Het team van Koenraads aannemersbedrijf is blij met de komst van Daphne. "We zijn verheugd dat we Daphne aan ons team kunnen toevoegen en haar de mogelijkheid te bieden om bij ons bedrijf haar kennis en expertise verder uit te breiden.” 
 
Daphne zelf is ook enthousiast over haar nieuwe rol bij Koenraads aannemersbedrijf. "Na met veel pleizer bij Polygon te hebben gewerkt kijk ik er nu erg naar uit om aan de slag te gaan bij Koenraads en om nieuwe uitdagingen aan te gaan als projectmanager.”
Geplaatst op 28-03-2023

< VorigeVolgende >


Share on: