CED versterkt marktpositie met overname Nederlof & Partner

CED Nederland B.V., het grootste onafhankelijke schademanagementbedrijf van Nederland, heeft een volgende stap gezet om haar groei-ambitie te realiseren. Het breidt haar expertise-dienstverlening op het vlak van Mobility en Property uit met de overname van Nederlof & Partner.

Foto: Karin Korstanje, Managing Director CED Advice Volume & Claim

Nederlof & Partner is een in Steenbergen gevestigde expert op het gebied van schadetaxatie in de segmenten Property en Mobility. De expertise diensten worden met name verstrekt aan volmachten, verzekeringsmaatschappijen en leasemaatschappijen. Nederlof & Partner bestaat al meer dan 30 jaar, een gevestigde speler met een sterke reputatie.

Directie Nederlof & Partner: "Om verdere groei van Nederlof & Partner mogelijk te maken en de continuïteit van onze dienstverlening voor de toekomst te kunnen garanderen, is samenwerking gezocht met een sterke partner."

Karin Korstanje, Managing Director CED Advice Volume & Claims: "Wij zijn verheugd dat het team van Nederlof & Partner onderdeel wordt van CED. Samen blijven wij ons inzetten voor een optimale dienstverlening aan onze klanten."

Geplaatst op 27-03-2023

Volgende >


Share on: