Rosalinde Montulet stapt over naar Kennedy Van der Laan

Vanaf deze maand versterkt Rosalinde Montulet het team Verzekeringen & Aansprakelijkheid van Kennedy Van der Laan. De afgelopen jaren werkte zij als advocaat bij Nysingh, waar zij zich specialiseerde in verzekering, aansprakelijkheid, logistiek en transport. Bij Kennedy Van der Laan zal Rosalinde zich in het bijzonder bezighouden met materiële (technische) schades, in relatie tot verschillende verzekeringspolissen (AVB, Property, BA, CAR etc.).

Rosalinde volgde de master Aansprakelijkheid en Verzekering aan de Erasmus Universiteit. Tijdens haar studie liep Rosalinde stage bij Van Traa, Ploum en VLC & Partners. Momenteel volgt Rosalinde de postacademische Leergang Verzekeringsrecht aan de Universiteit van Amsterdam.

Rosalinde is lid van diverse verenigingen binnen de branche, waaronder Cobra 1998, Young Insurance, de Marine Insurance Associates (MIA) en de Vereniging voor Verzekeringswetenschap.

Peter van den Broek, partner bij Kennedy Van der Laan: ‘“We zijn erg blij met de komst van Rosalinde. We waren eigenlijk niet echt op zoek, maar iemand met zoveel talent en enthousiasme voor het vak – en de branche – konden we natuurlijk niet laten lopen! Echt een versterking van ons team, met name voor ons werk in materiële / technische schadezaken.”
 
Rosalinde: "Als onderdeel van het team V&A ga ik mij weer bezighouden met het altijd uitdagende en aansprekende aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Ik heb onwijs veel zin om bij dit mooie kantoor aan de slag te gaan."

 

Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 03-02-2023

< VorigeVolgende >


Share on: