CED organiseert Masterclass Inbraakpreventie

Werk je bij een verzekeraar of volmacht bedrijf en heb je interesse om meer te leren over het voorkomen van inbraak en de preventiemogelijkheden? Kom dan naar de CED Masterclass Inbraak- en Preventie op dinsdag 7 februari 2023 in voormalig gevangenis 'De LiK' in Utrecht. Evert Jansen, bekend van 'De inbreker', zal de keynote-spreker zijn.

Keynote-spreker voor deze bijeenkomst is voormalig meesterinbreker Evert Jansen, bekend van het televisieprogramma “De inbreker”. Evert werkt momenteel als adviseur voor Politie en Gemeenten op het gebied van preventie met onder andere als aandachtsgebied woninginbraak. Hij zal deze middag een zeer leerzame en vermakelijke presentatie verzorgen met tips uit de praktijk waar een ieder, zowel zakelijk als privé zijn voordeel mee kan doen.

Tijdens deze masterclass zal er meer verteld worden over de ‘Inbraak Preventie Check’ en ontvangt u een checklist die onze CED expert met de verzekerde kan doornemen. Daarnaast krijgt u van CED een persoonlijk ‘Inbraak Alarm’, wat u altijd bij u kan dragen.

Programma
  • Inloop vanaf 14:30 uur
  • Start om 15:00 met een rondleiding door De LiK
  • Gevolgd met Evert Jansen over onder andere inbraakrisico's
  • Aanvullend informatie over de ‘Inbraak Preventie Check’
  • Ter afsluiting een netwerkborrel
  • Einde uiterlijk om 19:00 uur

We hebben nog enkele plekken beschikbaar. Wil je er graag bij zijn? 
Stuur dan een mailtje met de naam van de organisatie waar je werkzaam bent en je telefoonnummer naar marketing@ced.nl We kijken ernaar uit jou op 7 februari te ontmoeten.’

Locatie 
De Lik 
Wolpenplein 27
3512 CK Utrecht
 
Geplaatst op 01-02-2023

< VorigeVolgende >


Share on: