Fokke Visser en Junny Hyman nieuwe medewerkers bij McLarens

Expertisebureau McLarens heeft per 1 februari 2023 twee nieuwe medewerkers verwelkomt. Bij de vakgroep Personenschade is mr. Fokke Visser begonnen, hij heeft ervaring in de letselschadebranche als belangenbehartiger en aan WA-zijde. Junny Hyman is gestart bij de vakgroep Internationaal. Hij heeft een achtergrond als vliegtuigmonteur en ervaring als schade-expert bij een verzekeraar en verzekeringsmakelaar.


Fokke Visser is naast zijn werk hoofddocent aan de Beroepsopleiding Personenschade en gastdocent aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Fokke zal zich bij McLarens richten op toedrachtonderzoeken en schaderegelingen op het gebied van bedrijfsaansprakelijkheid (AVB) em medische aansprakelijkheid.

Junny Hyman gaat zich bij McLarens verder ontwikkelen op het gebied van property- en CAR-schades. Het gaat daarbij zowel om schades in Nederland waarbij buitenlandse klanten en opdrachtgevers zijn betrokken als ook om schades in het buitenland die verzekerd zijn in de Nederlandse markt. 

Met de komst van Fokke en Junny versterkt Expertisebureau McLarens zijn team en zijn zij in staat om verder te groeien in de verzekeringsbranche en kunnen hun klanten nog beter van dienst zijn.

Geplaatst op 03-02-2023

< VorigeVolgende >


Share on: