DEKRA trekt Mart Wagenaar aan als bouwkundig schade-expert

Mart Wagenaar is gestart als bouwkundig schade-expert op de afdeling Property Project van DEKRA Claims and Expertise. Hij zal voornamelijk werkzaam zijn in het noorden van het land.

Voor Mart is dit een nieuw avontuur. Hij komt bij Van Venrooy Dakbedekking / Dakbehoud Nederland vandaan waar hij ruim tien jaar Technisch commercieel adviseur daken was. Mart heeft zijn sporen verdiend in de vastgoedbranche. Voordat hij naar Van Venrooy ging was hij respectievelijk verkoopmanager bij een projectontwikkelaar en nieuwbouw makelaar.

 

Mart: “Gisteren na 10 jaar afscheid genomen van mijn collega’s bij Van Venrooy Dakbedekking. Bedankt voor deze fantastische periode!! Ik keek er al een tijdje naar uit en eindelijk mocht ik vandaag beginnen aan een compleet nieuw avontuur als bouwkundig schade-expert bij DEKRA Claims and Expertise B.V. Wat een super ontvangst!”


Rudolf van der Werff, Manager Property Project en Senior Loss Adjuster, heette Mart welkom. Rudolf: “DEKRA neemt zijn verantwoordelijkheid om jonge ambitieuze mensen aan te nemen en op te leiden tot volleerd schade-expert. Daarmee willen wij ons steentje bijdragen om weerstand te bieden tegen een vergrijzing van de markt.  Een mooi voorbeeld zijn de professionals met algemene kennis en interesse of de professionals met een (werktuig)bouwkundige, elektrotechnische of juridische achtergrond die wij momenteel aan ons binden. Of, zoals Mart, vastgoedprofessionals.
Voor meerdere richtingen waaronder property, liability, marine en auto zijn wij altijd wel op zoek naar ervaren en aankomend schade-experts. En ook voor de operationele ondersteuning daarvan. Want we zullen blijven uitbreiden om die vergrijzing het hoofd te kunnen bieden. Dus ook experts die hun carrière willen verdiepen of verbreden zijn bij DEKRA meer dan welkom. Ik ben ervan overtuigd dat het ons gaat lukken om die vergrijzing tegen te gaan, want DEKRA is een kennisorganisatie die (veel) meer in huis heeft - en ook breder en dieper - dan alleen schade-expertise.”

Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 03-02-2023

< VorigeVolgende >


Share on: