HDI GlobalSE versterkt Property team met Aad Duivenvoorde en Sinan Yücedag

HDI GlobalSE versterkt vanaf januari 2023 het Property team met Senior Underwriter Aad Duivenvoorde en Underwriter Sinan Yücedag.

Aad Duivenvoorde – Senior Property Nationaal
Aad Duivenvoorde maakt per januari 2023 de overstap van MS Amlin naar HDI Global SE als Senior Underwriter en komt het team Property versterken.

Bij MS Amlin is Aad in 2010 begonnen als Underwriter Assistant Fire. Daarna heeft hij zichzelf ontwikkeld als Underwriter Fire en vervolgens in een senior positie.

“De kundigheid en professionaliteit van HDI Global SE, waarbij de menselijke kant een belangrijke plaats heeft, spreekt mij erg aan. Daarbij is deze organisatie al jaren een leidende verzekeraar in de Nederlandse co-assurantiemarkt met een duidelijke visie en mooie ambities richting de toekomst. Deze eigenschappen hebben mijn keuze beïnvloed om deze overstap te maken en een bijdrage te leveren aan HDI Global SE.”

Sinan Yücedag – Underwriter Property Nationaal
Met ruim 16 jaar ervaring in de verzekeringsbranche maakt Sinan Yücedag de overstap van Rabobank naar HDI Global SE. Sinan gaat de rol van Underwriter Property Nationaal vervullen. 

“In de toekomst wil ik me inzetten op de brandverzekeringsmarkt. Het gaat hierbij om de risico’s die op de co-assurantiemarkt worden verzekerd. HDI Global SE is gezien de historie en het wereldwijde netwerk het meest ideale bedrijf om mijn kennis en ervaring toe te passen en verder uit te breiden.”
Bron: HDI Global SE
Geplaatst op 12-11-2022

< Vorige


Share on: