Wim de Bundel is de nieuwe Commercial Director van Ecclesia

Vanaf 15 juni is Wim de Bundel de nieuwe Commercial Director Corporate Risk & Public van Ecclesia. Wim volgt daarmee Willeke van de Weerd op, die per 1 april jl. de dagelijkse leiding van het bedrijf op zich heeft genomen. De Bundel wordt commercieel verantwoordelijk voor twee van de vier labels: Ecclesia en Ecclesia Intermediairbedrijven.


Na zijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heeft Wim de Bundel 27 jaar ervaring opgedaan in de verzekeringsbranche bij Delta Lloyd en Nationale Nederlanden. Vanaf 2001 heeft hij diverse management- en directierollen vervuld op het gebied van leven, zorg en schade. Als directeur Marketing & Sales lag zijn focus de laatste twaalf jaar op de zakelijke markt.
 
Sterke reputatie 
Ecclesia heeft een sterke reputatie als risico- en benefitsadviseur en (placing) broker. Met de veelal sector-specifieke kennis helpt Ecclesia haar relaties bewuste keuzes te maken, zodat zij met een gerust hart vooruit kunnen. Wim de Bundel over zijn aanstelling: “Ik heb erg veel zin om aan de slag te gaan in deze mooie rol en onderdeel uit te gaan maken van een enthousiast en ambitieus team. Ecclesia is een bedrijf met ervaren professionals en ik kijk er dan ook naar uit samen verder te bouwen aan onze dienstverlening en de versterking van onze marktpositie.”
 
 
Waardevolle toevoeging 
Willeke van de Weerd, Managing Director van Ecclesia: “Ik ben blij met de komst van Wim en zal mijn werkzaamheden als Commercial Director de komende periode aan hem overdragen. Wim heeft een bewezen trackrecord in marketing en sales en een sterk netwerk in de zakelijke markt. Daar bovenop komt zijn grote maatschappelijke betrokkenheid en kennis over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Goede ingrediënten om verder invulling te geven aan onze commerciële strategie om van echte waarde te zijn in de door ons gekozen doelgroepen.”
 
 
Over Ecclesia
Ecclesia is een risico- en benefitsadviseur te Rotterdam en behoort tot de top van zakelijk financieel adviseurs in Nederland. Veerhaven Assuradeuren is het volmachtbedrijf. Met ongeveer 200 betrokken en deskundige professionals helpen zij dagelijks ruim 6.000 organisaties en hun medewerkers over risico’s en verzekeringen. Ecclesia en Veerhaven Assuradeuren zijn onderdeel van Ecclesia Nederland en hebben een totale omzet van circa 31 miljoen euro.
 
Geplaatst op 20-06-2022

< VorigeVolgende >


Share on: