NARIM verrast Adri van der Waart met overhandiging van de NARIM Award 2022

Tijdens het NARIM Congres in het Inspyrium te Cuijk werd gisteren traditiegetrouw de NARIM Award uitgereikt. Dit jaar ging de Award naar voormalig voorzitter van NARIM Adri van der Waart, die eind maart de voorzittershamer overdroeg aan Albert van Haastrecht.

Foto: Rob Lamping Fotografie

Net als de secretaris van het NARIM-bestuur Sylvia Tieland, die in 2019 de Award in ontvangst mocht nemen, was Adri hierdoor overrompeld. Hij heeft altijd aangegeven een Award bij voorkeur niet aan een vertrekkend voorzitter uit te reiken, maar hij ontving hem dit jaar toch zelf.


Zoals altijd wordt de winnaar van de NARIM Award voorgedragen door de sponsoren die ieder jaar weer gevraagd worden om personen te nomineren, waarna het bestuur de finale keuze maakt. Die personen moeten aan een aantal kwalificaties voldoen te weten: het vak binnen het bedrijfsleven actief promoten, van grote betekenis zijn voor NARIM en aantoonbare verrichtingen doen binnen het vakgebied.


NARIM-bestuurslid Rosalie André reikte de Award uit, samen met de nieuwe voorzitter Albert van Haastrecht. Rosalie gaf aan waarom juist Adri van der Waart deze Award zo verdient, namelijk omdat hij kundig en betrouwbaar is en vertrouwen geeft. Adri heeft bovendien een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de NARIM en het vak van Risk Manager. Hij zorgt voor verbinding, is vernieuwend, gaat de dialoog aan en is steeds weer op zoek naar oplossingen.


Adri van der Waart, die in het dagelijks leven Director Global Insurance bij Arcadis is, was zichtbaar verrast en een tikje geëmotioneerd. In een korte reactie gaf hij aan dat hij trots is op waar de NARIM nu staat. Hij is blij te zien dat de markt inmiddels met elkaar in gesprek is en stimuleert partijen vooral in gesprek te blijven.


 

Geplaatst op 03-06-2022

Volgende >


Share on: