Dit zijn de NIVRE jubilarissen van 2022

Sinds de start van het NIVRE in december 1991 zijn er meer dan 3000 schade-experts ingeschreven in het Register van het NIVRE. De titel NIVRE Register-Expert krijg je niet zomaar, deze verkrijg je op basis van jarenlange ervaring, gedegen opleiding, het op peil houden van de verworven kennis en onbesproken gedrag.

Inmiddels zijn er tal van experts al 25 jaar ononderbroken bij het NIVRE geregistreerd. Dat is niet niks en dat gaat ook niet vanzelf. 
Daar is op zijn minst discipline voor nodig, evenals het continu voldoen aan de regels die aan de NIVRE-registratie verbonden zijn. Continu dus. Want degenen die even niet aan de eisen voldoen worden tijdelijk uitgeschreven. Dat geldt bijvoorbeeld voor hen die de normenverklaring niet op tijd hebben ondertekend of die hun PE-punten niet op tijd hebben behaald. Die worden tijdelijk uitgeschreven en die komen dan ook niet in aanmerking voor de insigne. 


Ziveren speldje
De jubilarissen ontvangen een insigne in de vorm van een zilveren speldje. Helaas is het niet gelukt om de jubilarissen tijdens het Rendez-Vous d'Expertise live in beeld te brengen en hen het zilveren speldje te overhandigen. Het Nivre denkt nog na hoe ze de jubilarissen alsnog de welverdiende waardering kunnen geven.

Het NIVRE feliciteert:
Rob van Berkom - Brand
Mathy Boon - ATV
Pieter Bosma - ATV
Klaas Brand - ATV
Kerensa Breddels-Lam - Brand
Jan Broere - ATV
Hélène van Brugge - Personenschade
Frank Calon - Agrarisch
Wichard Doetjes - Personenschade
Jeroen Fröhlich - Brand
Christien van Gaelen - Personenschade
Marco Geboers - Brand
Johan Klein Twennaar - ATV
Gerard van Kol - Toedrachtonderzoeker
Erwin van der Meulen - ATV 
Ad Pelders - Agrarisch
Abel Spreeuwers - Personenschade
Jildert Venema - ATV
Richard Vergnes - Brand
John Vijfhuizen - Personenschade
Rick Warbout - Brand 

HIER ziet u alle jubilarissen voorbij komen.

Geplaatst op 03-06-2022

< VorigeVolgende >


Share on: