Voor Pieter de Maaré is de cirkel na 40 jaar rond

Op 1 april 2022 was het voor Pieter de Maaré precies 40 jaar geleden dat het zijn entree maakte in de schade expertise branche. Nu 40 jaar later is het voor Pieter een mooi moment om afscheid te nemen van de branche en te gaan genieten van zijn welverdiende vrije tijd.

Pieter begon zijn carrière in 1982 als schade-expert bij A. Kiewit het expertisebureau van Maarten Besselaar, wat later Crawford is geworden. Je zou zeggen toeval bestaat niet, maar de laatste werkdag van Pieter die ooit begon bij (thans) Crawford eindigt nu ook bij Crawford, omdat dit tevens de officiële datum is dat BosBoon Expertise definitief verder gaat onder de naam Crawford.
 
 Carrière 
Aan het begin van zijn carrière is Pieter opgeleid bij A. Kiewit expertise door Rob van Harten. Na 5 jaar heeft Pieter de stap gemaakt om voor zichzelf te beginnen en begon met De Maaré Expertise. Dit bedrijf heeft hij uitgebouwd en later verkocht aan Cunningham Lindsey (sinds 2018 Sedgwick) waar Pieter nog enige tijd is blijven werken.
 
Daarna is Pieter toch weer als zelfstandige begonnen met PDM Advies. Na een aantal jaren voor zichzelf te hebben gewerkt kwam hij in gesprek met Mathy Boon, directeur en mede-eigenaar van Bos Boon Expertise en zo is het gekomen dat Pieter de laatste 5 jaar met veel plezier bij BosBoon Expertise heeft gewerkt. Een mooie afsluiting van zijn lange en indrukwekkende carrière.
 
Vrijdag 15 april heeft Pieter samen met collega’s en relaties zijn afscheid gevierd in hotel New York, waar met een select gezelschap oude herinneringen zijn opgehaald en alle anekdotes weer aan bod kwamen. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje.


De cirkel is nu rond voor Pieter en hij gaat nu genieten van zijn gezin, kleinkinderen en al zijn hobby’s.
 Pieter:” Ik heb een mooie tijd gehad en genoten van dit prachtige vak, nu ik bijna 71 jaar ben is het een mooie tijd om het stokje over te dragen”.
Geplaatst op 22-04-2022

< VorigeVolgende >


Share on: