Frank van der Laan wordt nieuwe Director van Ecclesia Sluyter

Ecclesia verwelkomt Frank van der Laan als Director Marine van Ecclesia Sluyter. Frank volgt daarmee Willeke van de Weerd op, die per 1 april de dagelijkse leiding van Ecclesia op zich neemt. Van der Laan wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw en de positionering van Ecclesia Sluyter. Hij blijft daarnaast actief als Managing Director bij Business Capital Insurance (BCi), dat net als Ecclesia behoort tot Ecclesia Nederland.

Frank van der Laan heeft ruim dertig jaar ervaring in de financiële dienstverlening en is de oprichter van BCi. Met de komst van Van der Laan zet Ecclesia in op de expansie in de sectoren transport & logistiek, zeevaart, binnenvaart en visserij. Ecclesia bundelt zijn best practises en expertise om organisaties in de genoemde sectoren op alle gebieden, van riskmanagement en employee benefits tot schadebehandeling, van het best mogelijke advies te voorzien.
 
Sterke reputatie 
Met ruim 100 jaar ervaring is Ecclesia Sluyter en diens rechtsvoorgangers een gevestigde naam en heeft dankzij zijn deskundige professionals een sterke reputatie in het maritieme segment. Frank van der Laan over zijn aanstelling: “Ik ben erg enthousiast over mijn nieuwe rol en de focus van Ecclesia Sluyter in bepaalde sectoren. Bovendien herken ik mezelf in de ondernemingsgeest van dit team. Ik zie veel kansen en kijk ernaar uit om samen met de ervaren professionals aan de slag te gaan en onze dienstverlening, portefeuille en samenwerkingsverbanden verder uit te bouwen. Daarnaast gaan we dit jaar de integratie van BCi in het Maritieme Segment van Ecclesia onderzoeken. De samenwerking levert interessante synergievoordelen en groeikansen op waar onze klanten en partners van kunnen profiteren.”
 
Waardevolle toevoeging 
Willeke van de Weerd, de nieuwe Managing Director van Ecclesia: “Ik ben blij met de komst van Frank en zal mijn werkzaamheden voor Ecclesia Sluyter de komende periode aan hem overdragen. Hij heeft zijn sporen verdiend en zijn kennis en sectorspecifieke ervaring is een waardevolle toevoeging aan ons directieteam. Ik heb er alle vertrouwen in dat zijn komst bijdraagt aan onze ambitie om de komende jaren uit te groeien tot nummer 1 adviseur in de sectoren waarin wij met het maritieme segment actief zijn.”
 
Over Ecclesia
Ecclesia is een risico- en benefitsadviseur te Rotterdam en behoort tot de top van zakelijk financieel adviseurs in Nederland. Veerhaven Assuradeuren is het volmachtbedrijf. Met ongeveer 200 betrokken en deskundige professionals helpen zij dagelijks ruim 6.000 organisaties en hun medewerkers. Vanuit het merk Ecclesia Sluyter adviseren zij al ruim honderd jaar bedrijven die actief zijn in transport & logistiek, zeevaart, binnenvaart en visserij. Ecclesia en Veerhaven Assuradeuren zijn onderdeel van Ecclesia Nederland en hebben een totale omzet van circa 31 miljoen euro.
 
Over BCi 
Business Capital Insurance (BCi) is ruim 20 jaar geleden opgericht en gevestigd in Moerdijk. De organisatie telt acht medewerkers en is gespecialiseerd in het adviseren en bemiddelen in bedrijfsverzekeringen, met een specialisatie op het gebied van transport, logistiek en maritieme verzekeringen. Als nichespeler heeft BCi een opvallend sterke marktpositie in de binnenvaartsector weten te realiseren. BCi maakt sinds 1 januari jl. onderdeel uit van Ecclesia Nederland.
 
Over Ecclesia Nederland
Ecclesia Nederland behoort tot de top 5 van zakelijk financieel adviseurs in Nederland. Naast Ecclesia en Veerhaven Assuradeuren behoren BCi, Finance & Insurance, Sibbing en Xolv tot Ecclesia Nederland. De omzet van Ecclesia Nederland bedraagt 56 miljoen euro. In totaal werken er ongeveer 400 medewerkers in Nederland.
Geplaatst op 14-03-2022

Volgende >


Share on: