De Goudse introduceert motorverzekering voor zakelijke markt

Naast ‘auto’s van de zaak’ rijden in Nederland ook steeds meer ‘motoren van de zaak’ rond. De Goudse Verzekeringen speelt hierop in met de introductie van Motor Zakelijk. Deze verzekering biedt de zakelijke motorrijder dekking bij ingrijpende risico’s, zoals schade na een botsing, slippartij, brand of hagelbui. Ook schade bij particulier gebruik is gedekt.

Voordelen van de zakelijke motor
Bernardo Walta, commercieel directeur van de ondernemersverzekeraar uit Gouda, begrijpt wel waarom een motor van de zaak zo in trek is. "Fiscale voordelen, besparingen in tijd en kosten bij parkeren, lagere wegenbelasting, lagere CO2-uitstoot", somt hij op, "En natuurlijk de kortere reistijden, doordat een motor veel minder last van files heeft."
 
Premievoordelen
De premie van Motor Zakelijk is gebaseerd op de waarde van de motor, exclusief btw. Walta: "Bovendien bieden we 5% premiekorting bij een motor met een ABS-remsysteem en 10% korting wanneer de bestuurder over een rijvaardigheidscertificaat van de KNMV beschikt."

De ondernemer kan de verzekering uitbreiden met aanvullende verzekeringen voor Ongevallen, Schade opzittenden, Rechtsbijstand, Accessoires en Helm en Kleding.
Geplaatst op 31-03-2022

< VorigeVolgende >


Share on: