VKG gaat samenwerking aan met rhion

VKG heeft een volmachtovereenkomst getekend met rhion, een Duitse verzekeraar die sinds 1 januari 2020 actief is op de Nederlandse markt. VKG biedt de aangesloten adviseurs vier particuliere verzekeringen in volmacht aan: aansprakelijkheid, inboedel, woonhuis en de autoverzekering. Deze verzekeringen kunnen adviseurs vanaf nu online berekenen en afsluiten.

V.l.n.r. Berend Jan Tempelman, Managing Director rhion, Dieuxdonnée Kruijsifix, Volmachtmanager rhion, en Eric-Jan van den Berg, Directeur Commercie VKG.

 

Exclusief met NVGA-leden

Rhion werkt exclusief samen met leden van de NVGA. Berend Jan Tempelman, Managing Director rhion: “Via VKG kunnen ruim 2.700 adviseurs gebruikmaken van onze verzekeringen. Dat is fantastisch nieuws voor adviseurs. Wij zijn op de Nederlandse markt gestart met verzekeringen voor particulieren. Voor 2022 is onze doelstelling om uit te breiden in het particuliere aanbod, maar ook een zakelijke propositie te starten.”

 

Eric-Jan van den Berg, Directeur Commercie: “Wij zijn trots op deze mooie samenwerking met rhion. Het verbreedt het assortiment waaruit onze adviseurs hun klanten kunnen adviseren. Dat is in de huidige consoliderende markt zeer welkom. In onze particuliere pakketpolis zijn inmiddels 100 producten online af te sluiten.”

Geplaatst op 14-01-2022

< VorigeVolgende >


Share on: