ARAG en EOC varen samen nieuwe koers

EOC en ARAG breiden hun samenwerking verder uit. Met ingang van 1 januari 2022 werken de verzekeraars samen op het gebied van rechtsbijstand voor booteigenaren in de pleziervaart.

Rechtsbijstand voor booteigenaren
ARAG heeft de bij EOC lopende rechtsbijstandverzekeringen van ruim 10.000 pleziervaartuigen en woonschepen voor zijn rekening genomen. ARAG biedt complete rechtsbijstandverzekeringen voor een scherpe premie. Hiermee zijn de klanten van EOC bij conflicten met betrekking tot hun pleziervaartuig, varend woonschip of niet-varend woonschip verzekerd van de hulp van de juridisch specialisten van ARAG. De rechtsbijstand van klanten in de beroepsvaart doet EOC zelf via EOC Scheepsrecht B.V.

Intensivering samenwerking
De samenwerking tussen EOC en ARAG is niet helemaal nieuw. Beide partijen werken al langere tijd samen. Door deze uitbreiding is de samenwerking tussen EOC en ARAG wel sterk geïntensiveerd. Peter Visser, directeur van EOC: “Met ARAG hebben wij een solide partner om onze klanten te voorzien van een uitstekende dekking én service”.

Over ARAG
ARAG is een onafhankelijke, juridische probleemoplosser. ARAG maakt het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Hun ambitie is om de beste juridische probleemoplosser van Nederland te zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten. ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf dat met ruim 4300 medewerkers actief is in 19 landen inclusief Australië, de Verenigde Staten en Canada. Met bijna 800 professionals in Nederland werkt ARAG vanuit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leusden en Roermond. www.arag.nl.

Over EOC
EOC is een onderlinge verzekeraar zonder winstoogmerk. Zij zijn in Nederland en België specialist op het gebied van het verzekeren van schepen. De medewerkers van EOC hebben passie voor de vaart en waken elke dag over een behouden vaart voor schippers uit de beroeps- en pleziervaart. www.eoc.nl.
Geplaatst op 14-01-2022

< VorigeVolgende >


Share on: