Karina Broersen manager verzekeringen bij VGA

Per 1 januari 2022 wordt Karina Broersen manager verzekeringen bij VGA. Zij maakt de overstap vanuit ABN AMRO en neemt de taken over van Martijn Stegge, die zich binnen de VGA meer gaat toeleggen op de praktijk.

Martijn Stegge: "Een nieuw jaar met nieuwe kansen. Per 1 januari 2022 ga ik een nieuwe uitdaging aan binnen VGA Verzekeringen. Ik ga weer meer de praktijk in! Een praktijk met als werkingsgebied klantwaarde en klantbediening, waarin ik kan blijven doen waar mijn passie ligt: proactief waarde bieden en onze klanten nog effectiever bedienen. Ik kijk erg uit naar mijn nieuwe uitdaging waar ik ook veel nieuwe dingen hoop te leren.

Met veel plezier kijk ik terug op een meer dan fantastische periode waarin ik leiding heb mogen geven aan een groep fijne collega’s die zich iedere dag volop inzetten voor de gemeente Amsterdam. VGA is voor mij dan ook een inspirerende en betekenisvolle organisatie die bijdraagt aan de belangrijkste maatschappelijk opgaven van deze tijd.

Karina Broersen is een ervaren insurance manager. Karina komt van ABN AMRO, waar zij ruim vier jaar heeft gewerkt als senior office corporate insurance manager.

Na haar studie aan de Radboud University is ze in 1999 begonnen als claims handler bij Marsh. Daarna heeft Karina gewerkt bij Willis en Leons en in 2017 is ze overgestapt naar ABN AMRO.
Geplaatst op 21-12-2021

< VorigeVolgende >


Share on: