Succesvolle eerste fysieke Meet & Greet van NIVRE Start

Op donderdag 7 oktober jl. kregen toekomstige NIVRE Register-Experts een kijkje in de NIVRE-keuken. Die dag organiseerde NIVRE Start speciaal voor NIVRE-aspiranten en NIVRE Kandidaat Register-Experts voor het eerst sinds de coronacrisis een Meet & Greet.

De bijeenkomst stond in het teken van elkaar ontmoeten en nader kennismaken met het NIVRE en NIVRE Start. NIVRE Start is de branchegroep van het NIVRE die nieuwelingen wegwijs maakt in de verzekeringswereld en het expertisevak. Daarnaast behartigt NIVRE Start de belangen van pas gestarte schade-experts. Beginnende experts die nog geen drie jaar ervaring hebben kunnen zich aanmelden als aspirant Register-Expert. Tijdens de introductieperiode kunnen zij zich oriënteren via de speciaal voor nieuwelingen georganiseerde Meet & Greet sessies. Ze krijgen daarnaast ook toegang tot veel NIVRE-bijeenkomsten, waaronder het Rendez-Vous d'Expertise en de digitale werkomgeving van het NIVRE.

 

Tijdens de Meet & Greet gaf het bestuur van NIVRE Start samen met NIVRE-directeur Susan Mogony een inspirerend kijkje in de NIVRE-keuken en werden de speerpunten van het Project ‘Samen naar de Toekomst‘ toegelicht. De deelnemers kijken terug op een interactieve middag die afgesloten werd met een gezellige borrel.

 

Foto: NIVRE
Geplaatst op 12-10-2021

< VorigeVolgende >


Share on: