NIVRE Rendez-Vous d’Expertise met Arjen Lubach en Sietse Bakker

Het NIVRE bestaat 30 jaar en dat wordt samen met genodigden gevierd tijdens het Rendez-Vous d’Expertise, dat op woensdag 17 november aanstaande plaatsvindt. Een Rendez-Vous d’Expertise in een compleet nieuw en verrassend jasje, getiteld Samen naar de Toekomst. Het thema van de dag: zichtbaar en trots.

Het NIVRE heeft een nieuwe koers uitgezet die voortkomt uit het Project Samen naar de Toekomst. Tijdens het Rendez-Vous d’Expertise, dat een totaal andere vorm krijgt dan ooit tevoren, wordt die nieuwe koers toegelicht. Hoe het programma exact is vormgegeven, dat houdt het NIVRE nog even onder de pet. Twee sprekers zijn daarentegen al wel bekendgemaakt: Arjen Lubach en Sietse Bakker.

 

Arjen Lubach (1979) behoeft waarschijnlijk geen toelichting. Hij is schrijver, radio-, tv- en theatermaker. Als schrijver won hij onder andere de Crimezone Debuutprijs. Arjen werkte voor de VARA, NPS, VPRO, BNN, AVRO & Talpa als tekstschrijver voor diverse programma's, waaronder Koppensnellers, De Wereld Draait Door, VARA Laat en De Nieuwste Show. Vanaf 2014 heeft Arjen zijn eigen humoristisch nieuwsprogramma bij de VPRO: Zondag met Lubach.

 

Sietse Bakker is misschien iets minder bekend. Sietse (1984) was tot 2016 de internationale Event Supervisor van het Eurovisie Songfestival. Van 2019 tot 2021 was hij Uitvoerend Producent van het 65ste Eurovisie Songfestival, dat in Rotterdam werd gehouden. Hij heeft ruim 15 jaar ervaring als media- en event professional, is schrijver van twee boeken over persoonlijke ontwikkelingen en spreekt regelmatig in binnen- en buitenland over media, leiderschap en (crisis)communicatie.

 

Het Rendez-Vous d’Expertise is toegankelijk voor de professionals die bij het NIVRE ingeschreven staan en voor genodigden. Deelname levert NIVRE Register-Experts twee PE-punten op.

Geplaatst op 12-10-2021

Volgende >


Share on: