Inspiratiedag TOP Expertise in Stadion Feijenoord

Feijenoords spreuk 'Geen woorden maar daden' is een spreuk die ook goed past bij het werkethos van TOP Expertise. Het is daarom dat de medewerkers van TOP Expertise donderdag 7 oktober een inspirerende dag hebben beleefd in stadion De Kuip te Rotterdam.

Er is hard gewerkt in de voorgaande periode en door de pandemie hadden de medewerkers van TOP Expertise elkaar te weinig gezien. Dus dit was een goed moment om met bijna alle medewerkers (25 van de inmiddels 27 koppen tellende club) bij elkaar te komen. 

De middag begon met een boeiende brainstorm- en kennissessie over de behandeling van rechtsbijstandkwesties in de boardroom van het Maasgebouw. Er werd scherp gediscussieerd over talrijke technische onderwerpen. 

Vervolgens werd het team rondgeleid in de catacomben van De Kuip. De dug-outs, de kleedkamers, de spelerstunnel, het veld, maar vooral het imposante en sterk verouderde bouwwerk sprak tot de verbeelding. 

Na de rondleiding volgde een workshop van Polygon over diverse lekdetectie-methoden. Polygon had een keet opgesteld en kon aan de hand van voorbeelden de mensen wijzer maken in de wereld van het opsporen van lekkages. 

De dag werd afgesloten met een uitgebreide borrel en aansluitend een diner. (Mede)directeur Robert Kruik: "Goed om elkaar weer te zien en te spreken. Goed voor de samenhang van de club met medewerkers. Nu weer over tot de orde van de dag; geen woorden maar daden… "
 
 
Geplaatst op 12-10-2021

< VorigeVolgende >


Share on: