Thomas Cruijsen versterkt per 1 juli Troostwijk Expertises

Thomas Cruijsen is per 1 juli gestart bij Troostwijk Expertises. Thomas maakt deel uit van het team welke ondersteuning biedt en klanten adviseert bij het vaststellen en afwikkelen van bedrijfsschades.

Thomas Cruijsen (35) is registeraccountant en werkte eerder bij de financial services tak van KPMG Accountants N.V. – gericht op onder andere controles in bank- en verzekeringswezen. Begin 2018 heeft hij de overstap gemaakt naar ABN AMRO waar hij tot eind juni met plezier heeft gewerkt als internal auditor. 

Bij Troostwijk Expertises is Thomas Cruijsen onderdeel van het multi-gedisciplineerde team. Dit team biedt ondersteuning en adviseert klanten bij het vaststellen en afwikkelen van bedrijfsschades. Thomas heeft kennis gemaakt met zijn nieuwe collega’s en zijn eerste klantcontacten gehad.

Troostwijk Groep bestaat al ruim 90 jaar en is toonaangevend op het gebied van taxaties, waarderingen, schaderegelingen, risico-inspecties, preventie advies en consultancy. Troostwijk Groep is gevestigd in Nederland, België en Italië en opereert zowel internationaal als lokaal met ruim 200 medewerkers. Klanten zijn beursgenoteerde (multinationale) ondernemingen, maar ook kleinere ondernemingen en particulieren

Geplaatst op 06-07-2021

< VorigeVolgende >


Share on: