BLAAK Underwriting Agencies vertegenwoordigt Chaucer Insurance Company

Per 1 juli 2021 vertegenwoordigt BLAAK Underwriting Agencies de volmachtgever Chaucer Insurance Company (S&P A-; AM Best A) op de Nederlandse verzekeringsmarkt. Door deze samenwerking kan BLAAK zijn klanten extra tekencapaciteit op het gebied van Cascoverzekeringen en daarmee ook meer zekerheid bieden.

Uitbreiding verzekeringscapaciteit
BLAAK’s huidige portfolio wordt naast de huidige capaciteit van Argenta Syndicate 2121 voor transportgoederen, uitgebreid met capaciteit van Chaucer Insurance Company voor casco. Deze aanzienlijke toename in het tekenvermogen stelt BLAAK in staat klanten nóg doortastender en uitgebreider te verzekeren.  
 
Harry Mulder, client director BLAAK Underwriting Agencies: "We zijn blij dat we het gerenommeerde Chaucer Insurance Company, dat volgend jaar zijn 100-jarig jubileum zal vieren en over voortreffelijke ratings van S&P en AM Best beschikt, in Nederland mogen vertegenwoordigen. Het toevoegen van deze volmachtgever biedt onze klanten meer mogelijkheden én zekerheid en sterkt ons, als dochteronderneming van DUPI Group, in onze missie om klanten zonder verrassingen te verzekeren."
 
Over Chaucer Insurance Company
Chaucer Insurance Company DAC verstrekt zakelijke (her)verzekeringen aan klanten in Europa. Chaucer (S&P A-; AM Best A) maakt deel uit van de in Londen gevestigde Chaucer Group (www.chaucergroup.com) en is eigendom van de grootste verzekeringsmaatschappij van Azie, China Re (eng.chinare.com.cn/) (S&P A; AM Best A). Het biedt daardoor niet alleen grote financiële zekerheid, maar ook toegang tot China Re’s krachtige innovatieve vermogen op het gebied van technologie, management en groei. Chaucer Insurance Company heeft naast vestigingen in heel Groot-Brittannië ook vestigingen in Denemarken, Dubai en Singapore. 

Chaucer werkt samen met zorgvuldig geselecteerde professionele partijen die Chaucer op hun lokale markt mogen vertegenwoordigen. In Nederland is BLAAK de eerste vertegenwoordiger van Chaucer Insurance Company.
Geplaatst op 09-07-2021

Volgende >


Share on: