BELFOR komt met landelijk nieuwe dienst

Met ingang van 1 juli zal BELFOR (Nederland) B.V. zijn diensten uitbreiden met het reconditioneren van luchtkanalen voor de particuliere en zakelijke markt alsmede binnen de scheepvaart. Deze dienst stond al lange tijd op de wensenlijst van Vincent Talle, algemeen directeur van BELFOR (Nederland) B.V..

Foto: Hans van Berkel

In een toelichting geeft Vincent aan: “De toevoeging van deze dienst is van aanvullende waarde voor onze opdrachtgevers en klanten in de breedste zin des woord. BELFOR is reeds een one-stop-shop partner voor vele opdrachtgevers maar met de komst van deze dienst zetten we een nog bredere voet in de markt van reconditionering.”

Met de komst van deze dienst is ook een gezicht achter de dienst van belang en dat is Hans van Berkel. Hans is al lange tijd een bekend gezicht in de branche en deze nieuwe uitdaging pakt hij dan ook niet met 'luchtige handen' aan. Vanuit Weesp zal Hans het team van opgeleide specialisten landelijk gaan aansturen en begeleiden en deze nieuwe dienst verder gaan uitbreiden. Ook zal deze nieuwe dienst in een later stadium toegevoegd worden aan de trainingsruimte in Weesp zodat BELFOR ook op dat vlak tekst en uitleg kan geven over wat er mogelijk is en wat niet.
 
BELFOR zorgt er bij de reiniging van luchtkanalen tevens voor dat deze gedesinfecteerd worden. 
 
Geplaatst op 01-07-2021

< VorigeVolgende >


Share on: