Volkswagen-merken sluiten aan bij nieuwkomer Dealerglass

Per 1 juli 2021 sluiten de Nederlandse vestigingen van Volkswagen, Audi, SEAT, Ć KODA, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens zich aan bij Dealerglass. Dealerglass bereikt hiermee een belangrijke mijlpaal: bijna de helft van de automerken in Nederland heeft zich nu bij Dealerglass aangesloten. Het totale Dealerglass franchisenetwerk groeit daarmee naar ruim 900 deelnemende dealervestigingen.

Dealerglass is de allereerste franchiseformule voor merkdealers op het gebied van ruitschadeherstel. Alle merkdealers kunnen zich bij Dealerglass aansluiten, zodat berijders van met Dealerglass samenwerkende lease- en verzekeringmaatschappijen, in het hele land terecht kunnen voor merkorigineel ruitschadeherstel bij de dealer. 

Na een vliegende start in maart 2021 met aansluiting van de merken Toyota, Lexus, Renault en Dacia hebben zich inmiddels ook Hyundai, Suzuki, Volvo en Polestar verbonden aan Dealerglass. 

Oprichters Bart Janssen en Erwin Arends van Dealerglass: “Wij zijn heel trots dat deze gezichtsbepalende merken en hun dealers de voordelen en kracht van Dealerglass zien en met ons in zee gaan. Wij zitten nu op de juiste koers naar een volledige merkdekking. We verwachten de komende maanden nog meer automerken aan te sluiten zodat we ons echt als multimerk formule in de markt kunnen profileren. Ook werken we hard aan nieuwe overeenkomsten met lease- en verzekeringsmaatschappijen”.


Herstel bij de expert
“In vrijwel alle modellen van onze merken is geavanceerde rijhulptechnologie verwerkt in de ruit van de auto. Het is daarom essentieel voor veiligheid en garantie dat autoruiten vervangen of hersteld worden volgens fabrieksvoorschrift en met merkoriginele onderdelen. Alleen de merkdealer heeft daarvoor de kennis, onderdelen en niet te vergeten de fabrieksopgeleide mensen in huis. Daarom omarmen wij met onze merken de Dealerglass formule”, aldus Reinier Regter, Manager Service bij Volkswagen Bedrijfswagens.

Geplaatst op 22-06-2021

< VorigeVolgende >


Share on: