Veranderingen binnen het MT Expertise van Hanselman Groep

Jacques de Waal NIVRE-re, senior schade-expert en Manager Operatie Expertise bij Hanselman Groep, heeft aangekondigd de organisatie per 1 september 2021 te verlaten. Jacques heeft gekozen voor een nieuwe uitdaging binnen Nationale Nederlanden, team SELM, als schadestroom manager/senior schade-expert voor diverse labels.

“Ik heb met Jacques vanaf de allereerste dag uitstekend samengewerkt en betreur dan ook zijn vertrek. In de achterliggende jaren heeft Jacques meegebouwd aan de ontwikkeling van ons Expertise bedrijf en heeft hij samen met de teams vanuit zijn rol en niet aflatende inzet de organisatie sterker gemaakt. Wij zijn Jacques daarvoor zeer erkentelijk en wensen hem dan ook alle succes en plezier toe in zijn nieuwe uitdaging! Zijn taken worden de komende maanden geleidelijk overgenomen op tijdelijke basis door Ir. Ben van der Kwaak, mede MT lid voor Expertise. We nemen ondertussen de tijd een geschikte kandidaat te vinden om deze functie definitief in te vullen”, aldus Fred van der Zee (directie Hanselman Groep).
 
Jacques de Waal: “Terugkijkend op de afgelopen negen jaar ben ik trots op de gezamenlijk behaalde doelen en de ontwikkelingen van Hanselman Groep. Zonder het vertrouwen en de ondersteuning van de collega’s, de directie en het bestuur had ik deze bijdrage niet kunnen leveren.”  
 
De 120 specialisten van Hanselman Groep (www.hanselman.nl) leveren verschillende diensten op gebied van risico en schadevraagstukken voor verzekeraars, ondernemers, overheid en semioverheidsinstellingen op gebied van Brand, Technische Verzekeringen en Transport.  
Geplaatst op 11-06-2021

< VorigeVolgende >


Share on: