Hidde Kruize van Marsh naar Kruize B.V. Makelaars in Assurantiën

Na ruim 7 jaar heeft Hidde Kruize afscheid genomen van Marsh Nederland. Hij is in dienst getreden bij Kruize B.V. Makelaars in Assurantiën in Den Haag, een allround kantoor dat zich richt op Mkb-bedrijven en particulieren. Hidde vervulde de afgelopen jaren diverse functies bij Marsh, waaronder Client Advisor, Broker Marine Cargo en Client Executive Risk Management.

Foto: Links Ties Kruize, rechts Hidde Kruize

 

Eigenaar Ties Kruize: “Wij zijn een allround kantoor dat advies verstrekt over hypotheken, pensioenen en bedrijfsmatige verzekeringen. Kruize streeft ernaar om – met hoogopgeleide mensen en een maximale service – op een persoonlijke manier een langdurige vertrouwensband op te bouwen met relaties. Hidde moet in deze natuurlijk zijn eigen weg bepalen, maar hij zal deze lijn ongetwijfeld voortzetten. Al tijdens zijn studie werkte hij als commercieel medewerker bij een sportmarketingbureau, dus dat klantgerichte zit er wel in. Daarna heeft hij de overstap gemaakt naar de verzekeringswereld.

 

Bij Marsh heeft hij een mooie opleiding gehad, waar ik dankbaar voor ben. Want met de kennis en ervaring die hij bij Marsh heeft opgedaan is hij een mooie aanwinst voor ons bedrijf. Ik zeg ‘ons’, want Kruize is een familiebedrijf. Het werd in 1968 door mijn vader opgericht. Ik ben er in 1972 bijgekomen en weet uit ervaring hoe leuk het is om als vader/zoon samen te werken. Ik vind het nu dan ook vooral leuk om nog een aantal jaren met hem samen te werken. Natuurlijk, hij moet goed werk leveren, maar gezien zijn opleiding en zijn persoonlijkheid, heb ik daar alle vertrouwen in.”

 

Hidde: “Na zeven jaar bij een internationaal kantoor te hebben gewerkt kijk ik er zeer naar uit om in ons familiebedrijf te starten. Het feit dat ik nog een aantal jaar met mijn vader kan werken is voor mij bijzonder en doorslaggevend geweest om deze stap te zetten.”

 

Geplaatst op 08-06-2021

< VorigeVolgende >


Share on: