Arjan Bos treedt toe tot de Raad van Commissarissen VLC & Partners

Per 1 juni is Arjan Bos (52) toegetreden tot de Raad van Commissarissen van VLC & Partners. Arjan Bos versterkt met zijn grote ervaring in de verzekeringswereld en de transportsector de Raad van Commissarissen van VLC & Partners, die verder bestaat uit Mariken Tannemaat, Marcel Moons en Geert Bouwmeester.

Arjan Bos is tot en met augustus 2021 CEO van TVM, de gespecialiseerde verzekeraar voor logistiek en transport. Per 1 september wordt Arjan Bos de nieuwe bestuursvoorzitter van LV Groep, een bedrijf dat met 33 vestigingen een vooraanstaande speler is in de internationale markt van logistiek en transport. 
 
Arjan Bos: “De afgelopen 27 jaar werkte ik bij TVM verzekeringen en per 1 september maak ik de overstap naar LV Groep. Ik heb nog altijd veel passie voor het verzekeringsvak en vind het leuk om met mijn ervaring VLC & Partners te helpen in een continu veranderende wereld. VLC & Partners is een broker die goed in staat is steeds mee te bewegen in die veranderingen en met zijn specialisten de risico's en de markt goed aanvoelt.”
 
Geert Bouwmeester, voorzitter RvC VLC & Partners: “Met Arjan verwelkomen wij een uitstekende commissaris. Met zijn specialistische kennis over risicomanagement en ondernemerschap is Arjan een waardevolle toevoeging aan onze Raad van Commissarissen en zijn wij goed in staat VLC & Partners te ondersteunen in de realisatie van hun ambities en verdere groei.”
 

 
Geplaatst op 08-06-2021

< VorigeVolgende >


Share on: