André Bergen nieuwe voorzitter RvC Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden Bank (NN Bank), onderdeel van NN Group, heeft bekend gemaakt dat Hein Blocks per 1 juni 2021 is teruggetreden als voorzitter van de Raad van Commissarissen van NN Bank. André Bergen is benoemd als zijn opvolger.

De heer Bergen, momenteel onafhankelijk lid van de Raad van Commissarissen en voorzitter van het Audit & Risk Committee, is per 1 juni 2021 benoemd tot de nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen van NN Bank. De heer Bergen heeft ruime ervaring op het gebied van bestuur en toezicht in de bancaire sector, onder meer als bestuurslid van Generale Bank, later Fortis Bank; CEO van KBC Groep; lid van de raad van commissarissen van Delta Lloyd Group en Delta Lloyd Bankengroep en NIBC. De benoeming van André Bergen tot voorzitter is goedgekeurd door De Nederlandsche Bank (DNB), de Nederlandse toezichthouder.

 

Nationale-Nederlanden spreekt dank en waardering uit voor Hein Blocks voor zijn langdurige inzet en zijn niet aflatende steun als voorzitter van de Raad van Commissarissen van NN Bank.

 

 

 

Geplaatst op 04-06-2021

< VorigeVolgende >


Share on: