AGE & ALD Automotive gaan samenwerking aan

AGE, een netwerk van bedrijven voor de vervanging en reparatie van autoruiten, en ALD Automotive hebben een samenwerking aangekondigd. De aankondiging van deze overeenkomst aan de AGE-leden werd gedaan op de eerste jaarlijkse wereldwijde bijeenkomst van dit jaar, waarbij voor het eerst een klant of partner als gastspreker werd uitgenodigd.

Via de overeenkomst zal AGE zorgen voor autoruiten vervangen, autoruiten herstellen en ADAS herkalibreren aan duizenden van ALD-klanten in heel Europa. De AGE-leden zullen lokale samenwerking stimuleren, de huidige opzet, en hun aandeel in de glasclaims op internationaal niveau vergroten, terwijl zij tegelijkertijd professionele en betrouwbare autoglasdiensten. Samen willen AGE & ALD Automotive een hoogwaardige service blijven leveren aan hun klanten via een samenwerkingsovereenkomst op lange termijn.

"We zijn zeer vereerd dat we deze verantwoordelijkheid op ons mogen nemen en zijn ALD Automotive dankbaar", aldus Marco Moreno, CEO en voorzitter van AGE.

 

Over AGE
AGE is een netwerk van bedrijven voor de vervanging en reparatie van autoruiten. Samen omvat het netwerk bestaat uit 2 006 plaatsingscentra en 2 086 mobiele eenheden in 21 landen. De leden zijn innovators op hun lokale markten en werken samen om klanten buiten hun eigen grenzen via belangrijke internationale partnerschappen met leveranciers. AGE-leden hebben nationale netwerken binnen hun landen en werken samen met lokale verzekerings-, lease- en wagenparkbeheerders om degelijke glasreparatie- en vervangingsdiensten aan te bieden.

 

Over ALD Automotive
ALD Automotive is een wereldleider in mobiliteitsoplossingen en biedt verhuur- en wagenparkbeheerdiensten aan hun klanten. Met meer dan 50 jaar ervaring op de markt is de ALD Automotive groep is direct aanwezig in 43 landen, beheert 1,76 miljoen auto's per jaar en heeft wereldwijd 6.700 werknemers.

Geplaatst op 04-06-2021

< VorigeVolgende >


Share on: