Achmea opent eigen studio voor online events

Nu mensen veelal thuiswerken en congressen en events vooral online plaatsvinden, heeft verzekeraar Achmea een eigen studio geopend in haar congrescentrum in Zeist. In Studio Achmea worden voortaan nationale en internationale talkshows, webinars, online congressen, kennissessies en live-shows opgenomen en uitgezonden.

Dit is passend bij de visie van Achmea waarbij het kantoor veel meer een community-gebouw wordt en een combinatie van online- en fysiek ontmoeten mogelijk moet zijn.

Hiermee speelt Achmea in op de nieuwe manier van werken en communiceren, waarbij collega’s, klanten en relaties veelal online met elkaar contact houden. De coronacrisis heeft deze digitalisering alleen maar versneld, omdat congressen en evenementen met grote groepen mensen vanwege alle maatregelen onmogelijk bleken. 

Tien jaar geleden opende Achmea een eigen congrescentrum met uitstekende faciliteiten. In plaats van gebruik te maken van andere hotels en congrescentra, konden medewerkers, klanten en relaties voortaan in Zeist terecht voor hun vergaderingen, congressen en andere bijeenkomsten. 

Met het openen van een eigen studio biedt het congrescentrum nu de mogelijkheid om fysiek en online te ontmoeten, passend bij de visie van Achmea waarbij thuiswerk de basis is voor individueel werk. En waarbij het kantoor en dus ook het congrescentrum veel meer een community-gebouw wordt, een plek om samen dingen te creëren en om mensen te ontmoeten. In het congrescentrum zijn twee volledige studio’s ingericht, inclusief regieruimte. 

Eerste uitzendingen succesvol 
Heel Achmea kan er gebruik van maken. Zowel medewerkers als klanten en relaties van Achmea-merken als Centraal Beheer, Interpolis, en Zilveren Kruis. De studio’s zijn al volgeboekt tot juli. Enkele nationale- en internationale testuitzendingen waren de afgelopen tijd een succes. Zo was er onder meer een online live event over duurzaamheid. Hierbij was er een live schakeling vanuit Brussel met Diederik Samson, kabinetschef van Eurocommissaris Frans Timmermans. 
Henk Timmer, lid van de Raad van Bestuur van Achmea: ,,Wij zijn trots dat het mogelijk is om nationaal- en internationaal uitzendingen te maken vanuit onze eigen Studio Achmea. Ons congrescentrum in Zeist krijgt er zo een nieuwe extra functie erbij. Hiermee zijn we in staat ons contact met medewerkers, klanten en relaties onverminderd voort te zetten. Iets dat volledig in lijn ligt met onze coöperatieve identiteit en maatschappelijke betrokkenheid.”
Geplaatst op 14-06-2021

< VorigeVolgende >


Share on: