MoneyView introduceert de Analyzer Fietsverzekeringen

MoneyView heeft deze week de Analyzer Fietsverzekeringen geïntroduceerd. Met dit platform kunnen premies van Fietsverzekeringen eenvoudig vergeleken worden. Waar eerder fietsverzekeringen tot de ‘simple risk’ producten konden worden gerekend, zijn de premieformularia mede als gevolg van de enorme toename van elektrische fietsen de laatste jaren steeds complexer geworden.

Deze ontwikkeling maakt dat het geen overbodige luxe meer is voor verzekeraars om met een platform als de Analyzer de premieontwikkelingen in de markt te volgen.  

Met de nieuwe Analyzer kunnen in één keer grote hoeveelheden fictieve klantprofielen worden doorgerekend waardoor een zeer uitgebreid beeld ontstaat van de prijzen in de markt. De Analyzer Fietsverzekeringen bevat 43 producten van 11 verzekeraars.

Geïnteresseerden kunnen een live-demonstratie aanvragen via: https://request.moneyview.nl//default.aspx?action=steleenvraag 

De MoneyView Analyzer-familie omvat inmiddels 18 modules, variërend van Overlijdensrisicoverzekeringen tot Direct Ingaande Lijfrentes, maar ook nagenoeg alle schadeverzekeringen zoals Inboedel-, Opstal- Auto en Bromfietsverzekeringen maken onderdeel uit van het Analyzer-pakket.
Geplaatst op 19-03-2021

< VorigeVolgende >


Share on: