Henk Vrieling van Dolmans Calamiteiten Diensten met pensioen

Op vrijdag 15 januari is vestigingsmanager Henk Vrieling van Dolmans Calamiteiten Diensten van de vestiging in Hoogeveen, met pensioen gegaan. André Barelds is per 4 januari begonnen in Hoogeveen en volgt Henk op als vestigingsmanager.

Foto: Henk Vrieling

Henk heeft ruim 18 jaar bij Dolmans de functie van vestigingsmanager bekleed. Hij werd vooral gewaardeerd om zijn persoonlijk leiderschap en prettige karakter. Rob Meershoek, directeur Calamiteiten Diensten: “Onze medewerkers die met Henk hebben mogen werken, hebben hem altijd als zeer prettig ervaren: je kan altijd op Henk rekenen.”

Henk Vrieling dankbaar voor zijn tijd bij Dolmans
Voor Henk breekt een nieuwe tijd aan. Hij is dankbaar voor zijn tijd bij Dolmans: “Na bijna 20 jaar te hebben gewerkt bij dit fantastische bedrijf, ga ik genieten van mijn pensioen. Ik wil dan ook iedereen bedanken voor de prettige samenwerking en ik wens jullie voor de toekomst veel geluk en een goede gezondheid toe.”

Nieuwe vestigingsmanager André Barelds vakman pur sang
André Barelds is op 4 januari 2021 gestart als vestigingsmanager bij de vestiging Dolmans Hoogeveen. Hij heeft al ruim 20 jaar werkervaring binnen de reconditioneringstak van Dolmans en kent het vak door en door. Hij zal een goede leider zijn voor de vestiging Hoogeveen en de regio Drenthe. André is namelijk een vakman pur sang. Hij gaat samen met zijn team ervoor zorgen dat opdrachtgevers, experts en gedupeerden na een schade nog maar met één ding zitten: een goed gevoel. Net als Henk de afgelopen 18 jaar. 

Contactgegevens André Barelds, vestiging Hoogeveen: 
Telefoonnnummer: 06 - 83986018
E-mailadres: a.barelds@dolmans.com
 
Geplaatst op 01-02-2021

< VorigeVolgende >


Share on: