Adfiz organiseert de online Financiële Verkiezingsdebatten

Op dinsdag 2 en donderdag 11 maart 2021 van 11:00 tot 12:30 uur organiseert Adfiz de online Financiële Verkiezingsdebatten. Het thema van de debatten is: naar veerkrachtig & duurzaam herstel.

Nederland mag op 17 maart zijn stem laten horen. Een stem die belangrijker is dan ooit omdat een nieuwe regering straks bepaalt welke stappen Nederland moet zetten om op een sterke, solidaire en duurzame manier uit de crisis te komen. Vanuit Nieuwspoort blikken wij onder leiding van moderator Anouschka Laheij corona-proof vooruit op dit nieuwe politieke tijdperk met o.a. Henk Nijboer (PvdA), Mahir Alkaya (SP), Aukje de Vries (VVD), Laura Vissenberg (GroenLinks), Joost Sneller (D66) en Evert-Jan Slootweg (CDA).

Hoe zien politieke partijen een duurzaam herstel voor zich? En welke rol kan en wil de financiële sector hierbij spelen? Wij gaan hier graag samen met u het gesprek over aan! Op 2 maart staan we tijdens het eerste verkiezingsdebat stil bij het thema ‘Veerkrachtig uit de crisis’ en op 11 maart staat ‘Duurzaamheid en de rol van de financiële sector’ centraal. De Kamerleden zullen verspreid over de debatten deelnemen. Beide interactieve debatten duren van 11:00-12:30 uur en zijn volledig online te volgen.


De Financiële Verkiezingsdebatten worden georganiseerd door Adfiz, DUFAS, de NVB, NVP en het Verbond van Verzekeraars. 

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via deze link.

 
Geplaatst op 05-02-2021

< VorigeVolgende >


Share on: