Aafke van Klinken personenschade-expert bij Sedgwick

Per 1 januari is Aafke van Klinken begonnen als personenschade-expert bij Sedgwick in Rotterdam. Aafke komt vanuit de verzekeringskant.

Aafke is 34 jaar en woont in Wolvega. In 2011 heeft Aafke de master Nederlands Recht cum laude afgerond aan de Rijks Universiteit Groningen. Aafke gaat als expert aan de slag op de afdeling Personenschade. 


Binnen de letselschadebranche heeft Aafke sinds de afronding van haar studie ervaring opgedaan bij een verzekeringsmaatschappij. Daar verleende zij juridische ondersteuning aan alle vakafdelingen, met name op het gebied van aansprakelijkheidsrecht, schadevergoeding en verzekeringsrecht en was zij sparringpartner voor onder andere het opstellen van processtukken.


Verder is Aafke bij twee kantoren in de belangenbehartiging werkzaam geweest als letselschadeadvocaat. Hier heeft zij naast de algemene letselschadepraktijk ervaring opgedaan in procederen, voeging in strafzaken en medische aansprakelijkheid. In 2016 heeft zij de beroepsopleiding advocaten met succes afgerond. Dit alles biedt haar een stevige basis om als expert Personenschade bij Sedgwick aan de slag te gaan.


 
Geplaatst op 29-01-2021

< VorigeVolgende >


Share on: