Schadetechniek Haaglanden vestigt zich in de Harnaschpolder

Sinds 1 december kunnen mensen met schade aan hun auto of bedrijfsauto terecht bij Schadetechniek Haaglanden, op het bedrijventerrein Harnaschpolder nabij de A4. Voorheen opereerde het schadeherstelbedrijf vanuit het Haagse Forepark.

“We nemen ruim twintig jaar ervaring mee naar onze gloednieuwe werkplaats” zegt eigenaar Mike Wortel. “Als een klant met schade aan de auto bij ons langs komt, heeft deze vaak stress van al het geregel. Wij proberen de klant zoveel mogelijk te ontzorgen, door het hele schadeproces met ze door te nemen. Desnoods vullen wij de schadeaangifteformulieren voor ze in.”
 
 
Persoonlijke benadering
Een persoonlijke benadering tot de klant, is wat Schadetechniek Haaglanden (STH) onderscheidt van andere schadeherstelbedrijven. De focus zal vooral komen te liggen op inwoners van het Westland, Haaglanden en Midden-Delfland, die met schade aan alle automerken bij STH terecht kunnen. Bij de werkplaats in Den Hoorn biedt STH klanten de mogelijkheid om in te loggen via Wifi, zodat zij door kunnen werken, terwijl de schade aan hun auto gerepareerd wordt. Ook is een haal- en brengservice mogelijk en biedt STH vervangend vervoer aan.
Wortel: “We zijn gevestigd in het oude pand van bergingsbedrijf Vreugdenhil en hebben dat de afgelopen maanden flink uitgebreid. Hierdoor hebben we veel meer ruimte dan voorheen, met veel parkeerplekken; veilig achter hekken.”
 
Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid
Schadetechniek Haaglanden is niet alleen aangesloten bij Bovag en Focwa, maar is ook een erkend leerbedrijf, dat nauw samenwerkt met scholen in de omgeving. Daarnaast volgt al het personeel regelmatig bijscholing, zodat ze van alle laatste hersteltechnieken goed op de hoogte blijven. “Op die manier kunnen wij altijd kwaliteit en veiligheid garanderen aan onze klanten, verzekeringsmaatschappijen én personeel”, zegt Wortel. “Bovendien staat ook duurzaamheid hoog in het vaandel, want STH werkt als eerste in heel Nederland met de milieuvriendelijke B 100- laklijn van Glasurit.”    
 
 
Schadetechniek Haaglanden had graag een feestelijke opening gehouden, maar kon dat vanwege de huidige coronamaatregelen niet doen. In juni hoopt het bedrijf dit alsnog te kunnen doen.
 
 
Geplaatst op 18-12-2020

< VorigeVolgende >


Share on: