Lengkeek en IWD gaan strategische samenwerking aan

Full service dienstverlener in expertise en taxatie Lengkeek en IWD hebben besloten de handen ineen te slaan en vanaf 1 januari 2021 een strategisch partnerschap op het gebied van inspecties aan te gaan. IWD staat voor Inspectie, Waardering en Duidelijkheid.

Lengkeek is – naast expertise – een gerenommeerde speler op het gebied van taxaties en inspecties, werkzaam vanuit vier vestigingen in Nederland, te weten Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Zwolle.


Risico-inspecties
Het doen van taxaties is core business van Lengkeeks afdeling T&I. Daarnaast wordt Lengkeek ook steeds vaker ingezet voor het uitvoeren van risico-inspecties. Om het onderdeel risico-inspecties binnen Lengkeek verder uit te bouwen en een nog steviger fundament te geven binnen de organisatie is het aangaan van een partnerschap met IWD een logische stap, zeker omdat IWD zich vooral toelegt op het onderdeel risico-inspectie. IWD heeft op zijn beurt behoefte aan een partner als Lengkeek om met name zijn taxatie-opdrachten optimaal in te kunnen vullen.
 

Beide partijen zien enorm uit naar de strategische samenwerking. Hans de Hoog, algemeen directeur van Lengkeek: “Zowel Lengkeek als IWD zien de samenwerking absoluut als dé ideale mogelijkheid om klanten nog beter van dienst te zijn. Beide bedrijven kennen elkaar goed en werkten al een aantal keer samen. Logisch gevolg is dan ook dat die samenwerking nu is vastgelegd en professioneel zal worden uitgebouwd.”

Geplaatst op 16-12-2020

< VorigeVolgende >


Share on: