Jan Brinkman (Dolmans Calamiteiten Diensten) overleden

Dinsdag 15 december is Dolmans collega Jan Brinkman overleden. Met enorme bewondering en respect voor de manier waarop hij zijn strijd tegen zijn ziekte heeft gestreden, was nu de tijd gekomen om afscheid te nemen. Hij was dankbaar dat de artsen hem nog vijf extra jaren hebben kunnen geven, maar nu was het op.

Afscheid nemen blijft moeilijk, ook al weet je dat het gaat komen… 
 
Meer dan 18 jaar heeft hij voor Dolmans gewerkt. In zijn rol als industrieel manager heeft hij veel projecten door heel Nederland gecoördineerd. Hij is het voorbeeld van een manager die complexe projecten als een uitdaging zag en pakte die met veel gedrevenheid, verantwoordelijkheidsgevoel en passie op. Hij zorgde dat zijn team optimaal presteerde en altijd dat stapje extra deed voor de klant. Met zijn kennis van het calamiteitenvak wist hij elk project tot een succes te maken. Hij heeft hierdoor veel opdrachtgevers uiteindelijk weer een goed gevoel kunnen gegeven. 
 
Als collega was hij meewerkend en vooral heel erg trots op Dolmans. Boordevol ideeën die hij ook altijd deelde met zijn collega’s en de directie. Hij dacht altijd mee om de dienstverlening van Dolmans te verbeteren. Zijn grote hart voor Dolmans, zijn passie, inzet en duidelijke taal gaan we missen.

De directie en alle collega's van Dolmans wensen zijn familie en met name zijn vrouw Dinie veel sterkte toe met de tijd die komen gaat. 
Geplaatst op 21-12-2020

< VorigeVolgende >


Share on: