VNAB start in januari weer met Introductie in Coassurantie

Na het succes van de afgelopen jaren starten er in januari 2021 weer drie edities van de Introductie Coassurantie van de VNAB, te weten één voor de branchegroep Aansprakelijkheid, één voor de branchegroep Brand en één voor Transport.

De Introducties Coassurantie hebben als doel om nieuwkomers in de zakelijke verzekeringsmarkt een eerste inzicht te bieden in de betrokken partijen, hun verantwoordelijkheden, doelstellingen en onderlinge verhoudingen. Het programma bestaat uit zeven middagen en een afsluitende bijeenkomst.
 

De Introductie Coassurantie is ontwikkeld voor young professionals net werkzaam in de coassurantiemarkt. De Introductie biedt deze groep een laagdrempelige manier om alle spelers in de coassurantiemarkt te leren kennen en daarnaast een netwerk op te bouwen met de andere deelnemers. De Introductie Coassurantie is in 2015 gestart voor de branche brand, sinds 2018 is er ook een Introductie voor de branche transport en in 2019 is de Introductie voor de branche aansprakelijkheid gestart.
 

Praktische informatie

Vanwege corona gaat het om online bijeenkomsten die plaatsvinden van 28 januari t/m 1 juni. De Introductie omvat zeven dagdelen (14.00 – 17.00 uur). De Introductie wordt afgesloten met een afsluitende bijeenkomst waarbij de deelnemers een bewijs van deelname zullen ontvangen.

 

Deelname aan de Introductie Coassurantie is gratis, maar als deelnemers meer dan één keer afwezig zijn, ontvangen zij geen certificaat van deelname en wordt er €100,- in rekening gebracht bij de betreffende werkgever. 


 

Meer informatie is te lezen in deze flyer.

Geplaatst op 22-12-2020

< VorigeVolgende >


Share on: