Gryphion nieuwe strategische partner MainPlus

MainPlus, schadehersteller op het gebied van opstal- en inboedelschades, kondigt aan dat Gryphion toetreedt als strategische partner in de MainPlus Groep.

Michel Amptmeijer, Oprichter en CEO: “We zijn verheugd dat we Gryphion mogen verwelkomen als partner. Met Gryphion hebben we een partner gevonden waarmee we onze sterke groeiambities op het gebied van schadeherstel in natura kunnen realiseren. De strategische kennis en ervaring van Gryphion is een krachtige aanvulling op de kwaliteiten die we bij MainPlus al aan boord hebben.”

Hans Oerlemans, Managing Director van Gryphion: “Gryphion is zeer enthousiast om MainPlus te kunnen helpen om haar groeipad versneld te kunnen realiseren. We hebben MainPlus al langere periode gevolgd en zijn onder de indruk van de wijze waarop MainPlus in relatief korte tijd een stevige marktpositie heeft ingenomen. Met dit partnership bieden we MainPlus nog betere kansen om zich op de markt voor schadeherstel verder te ontwikkelen.”

Om samen met Gryphion de ambities voor de aankomende jaren te realiseren is het directieteam van MainPlus uitgebreid:

Gerard van Engelenburg, manager marketing en sales van MainPlus is benoemd tot Chief Commercial Officer (CCO). Gerard, al 3,5 jaar werkzaam bij MainPlus Schadeherstel, zal vanuit de directie eindverantwoordelijk zijn voor de volledige commerciële en marketingoperatie van MainPlus.

Peter Kievit is benoemd als Chief Financial Officer (CFO). Met zijn jarenlange ervaring in de financiële sector, in onder andere investment banking en corporate finance, heeft Peter een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van het partnership van MainPlus en Gryphion. Zijn kennis en ervaring gaat hij nu inzetten voor MainPlus.

Geplaatst op 11-12-2020

< VorigeVolgende >


Share on: