Arjan Bos treedt terug als CEO van TVM verzekeringen

Arjan Bos heeft besloten komend voorjaar terug te treden als CEO van TVM verzekeringen. Hij zal daarna nog tot 31 augustus 2021 in dienst blijven om zijn opvolger in te werken. Bos is sinds 2001 werkzaam als CEO van de verzekeraar voor logistiek en transport en acht de tijd rijp voor een nieuwe uitdaging. Medewerkers van TVM zijn vandaag geïnformeerd.

De aankondiging van Bos komt op een moment dat TVM er als bedrijf zeer goed en gezond voor staat. De coronapandemie heeft daar niets aan veranderd.

Arjan Bos: "Na 27 jaar werkzaam te zijn geweest bij TVM, waarvan de laatste 20 jaar als CEO, heb ik de afgelopen periode nagedacht over mijn verdere toekomst. Ik ben daarbij voor mijzelf tot de conclusie gekomen dat het na zo’n lange termijn past om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Dat is goed voor mij persoonlijk, maar ook gezond voor TVM als bedrijf. In overleg met de Raad van Commissarissen heb ik om die reden de beslissing genomen om tijdens de vergadering van de Ledenraad op 8 april a.s. terug te treden als CEO. Op verzoek van de Raad van Commissarissen blijf ik tot 1 september a.s. beschikbaar om onder meer mijn opvolger in te werken.”

"Ik laat mede dankzij de grote inzet en betrokkenheid van vele medewerkers een uitermate gezond en toekomstbestendig TVM achter. Ik ben daar trots op. TVM is een geweldig bedrijf om voor te mogen werken. Ik heb dat bijna drie decennia met ontzettend veel passie en plezier gedaan. Net als heel veel andere TVM'ers heb ik groen bloed door mijn aderen stromen, dat zal altijd zo blijven.”

Martin Duvivier, voorzitter van de Raad van Commissarissen: ,,Wij danken Arjan voor zijn grote betrokkenheid bij de ontwikkeling van TVM gedurende een lange periode. Onder leiding van Arjan heeft TVM zich ontwikkeld tot een toonaangevende verzekeraar op de (inter)nationale logistiek en transportmarkt en is er een breder assortiment aan verzekeringsproducten en diensten in de markt gezet. Wij hebben veel respect en waardering voor de krachtige wijze waarop Arjan dit heeft weten te bewerkstelligen. De Raad van Commissarissen zal tot 1 september a.s. nog heel graag van de kennis en ervaring van Arjan gebruik maken."

 
 
 
Geplaatst op 09-12-2020

< VorigeVolgende >


Share on: