Women to Watch EMEA Virtual Awards & Leadership Conference 2020

Op 13 november worden de Business Insurance Women to Watch Awards georganiseerd voor o.a. Europa. Het zijn de enige Awards die vooraanstaande vrouwen uit alle disciplines van de commerciële verzekeringsbranche, inclusief risicomanagement en aanverwante gebieden, zoals consultancy en recht, bekroont.

Genomineerden worden gewaardeerd voor hun prestaties, expertise, leiderschap en toekomstperspectieven. Sinds de start van de Awards in 2006 is het uitgegroeid tot een educatief programma gericht op de vooruitgang van vrouwen in commerciële verzekeringen, risicomanagement en aanverwante gebieden.

In 2011 werd een professionele ontwikkelings- en netwerkconferentie aan de Business Insurance Women to Watch Awards toegevoegd om de voordelen van het bereiken van een grotere genderdiversiteit in leiderschapsrollen aan de orde te stellen. 
 
Dit jaar worden voor de 15e keer de Women to Watch Awards georganiseerd tijdens een tweetal virtuele evenementen, waaronder voor een professionele ontwikkelingsprogrammering voor genomineerden en anderen die geïnteresseerd zijn in de kwestie van genderdiversiteit in de verzekeringssector.
 
Op 13 november is het virtuele evenement voor Women to Watch uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) en op 10 december voor Noord-Amerika en de rest van de wereld.
 
De winnaars van beide programma's worden in oktober bekendgemaakt op businessinsurance.com en geprofileerd in het december nummer van Business Insurance.
 
Zowel de conferenties voor professionele ontwikkeling als de prijsprogramma’s zijn dankzij sponsoren gratis bij te wonen voor alle leden van de verzekerings- en risicomanagementindustrieën, met inbegrip van vroegere genomineerden, collega's, familie en vrienden.
 
Geplaatst op 03-11-2020


Share on: