Starr Insurance Companies introduceert een Terminal Management System (TMS)

Starr Marine, een divisie van Starr Insurance Companies, heeft een uitgebreid Terminal Management System (TMS) beoordelingsprogramma geïntroduceerd, dat is ontworpen om Starr klanten te helpen bij het identificeren en verminderen van de risico's die uniek zijn voor marine terminal activiteiten van alle soorten en maten.

Het TMS-programma, ontwikkeld in samenwerking met experts uit de industrie, is een eigen instrument om de terminal activiteiten te meten van de werkmethode in de industrie. Met behulp van onafhankelijke marine experts werkt het Starr Marine Loss Control Services Team samen met het management aan een grondige evaluatie en beoordeling van de operationele, onderhouds- en veiligheidsprocedures ter plaatse.
 
De beoordeling biedt klanten een gebenchmarkte score en gedetailleerde aanbevelingen om initiatieven op het gebied van risicomanagement en verliescontroleplannen voor hun activiteiten te verbeteren.
 
"Onze inspanningen om de TMS-tool te ontwikkelen dateert van voor de recente golf van grote havenverliezen", zegt Matthew Davis, senior vicepresident en hoofd van Starr Marine. "Dit soort gebeurtenissen herinneren ons er echter aan waarom de verliesbeheersingsaanpak van Starr centraal staat in de manier waarop we met klanten werken om verliezen te voorkomen voordat ze zich voordoen."
 
Geplaatst op 03-11-2020


Share on: