CCS benoemt Chrétien Minke als nieuwe CCO

CCS kondigt de benoeming aan van Chrétien Minke als nieuwe Chief Commercial Officer. Chrétien gaat de CCS salesorganisatie leiden waarbij zijn focus zal liggen op nationale en internationale groei.

In het verleden heeft Chrétien bewezen innovatieve concepten van start-up naar scale-up en verder te brengen. Hij heeft dat gedaan voor Amerikaanse softwarebedrijven, waaronder Informatica en Salesforce, en het van oorsprong Nederlandse softwarebedrijf Elastic.

“Chrétien heeft uitgebreide IT-kennis en is in staat bedrijven te laten groeien. Hij heeft internationale saleservaring en we zijn dan ook blij dat Chrétien ervoor heeft gekozen CCS te komen versterken. We kijken ernaar uit om samen verder te bouwen aan het succes van ons Digital Insurance Platform,” zegt Max Speur, CEO CCS.

“Ik heb de uitdagingen gezien die scale-ups doormaken. Je wilt jezelf continu vernieuwen en verbeteren. CCS is zich met het Digital Insurance Platform ook opnieuw aan het uitvinden en maakt in feite dezelfde ontwikkeling door als een scale-up. Ik ben erg blij dat ik mijn ervaring kan inzetten om ook CCS de volgende stap te laten zetten, zowel nationaal als internationaal. Toen ik in contact kwam met CCS zag ik de ondernemingsgeest en de drive om verzekeraars in de top van het digitale verzekeren mee te laten spelen. De technische mogelijkheden zijn eindeloos en de kansen die embedded en realtime connected verzekeren biedt, liggen voor het grijpen. Deze technologische tijd is enorm spannend en uitdagend, zowel voor verzekeraars als voor mijzelf” zegt Chrétien Minke, CCO CCS.
 
Geplaatst op 06-11-2020


Share on: