Alternatieve Sfeervol Bomen van Vanderwal & Joosten

Dit jaar wordt er een alternatieve Sfeervol Bomen door Vanderwal & Joosten georganiseerd. Een mooie variant op de inmiddels traditionele kerstbijeenkomst.

Vanderwal & Joosten heeft lang gehoopt dat het dagelijkse leven weer enigszins vorm zou gaan krijgen en dat ze, zoals ieder jaar,  zich konden gaan richten op het organiseren van de jaarlijkse traditie om elkaar te ontmoeten, te bedanken voor de prettige samenwerking en een mooie kerst te wensen.

Niet voor niets is 'Sfeervol Bomen' inmiddels uitgegroeid tot een vast moment op de evenementenkalender van de verzekeringsindustrie. 

Maar helaas is men tot de conclusie gekomen dat het jaar 2020 geen mogelijkheden biedt om relaties veilig en vertrouwd te ontvangen in Nieuwegein. Maar elke goede traditie kent een prima variant, zo ook 'Sfeervol Bomen 2020'. Vanderwal & Joosten stuurt naar alle trouwe bezoekers van het evenement van de afgelopen twee jaar, een tegoedbon van Intratuin om zelf een 'VWJ' kerstboom aan te schaffen op het moment dat het past en op de manier die men zelf veilig acht. 

Op deze manier wil Vanderwal & Joosten ook dit jaar al zijn relaties bedanken voor het vertrouwen in de dienstverlening en een mooie kerst te wensen.

Geplaatst op 19-11-2020


Share on: