Dolmans reikt het eerste exemplaar uit van het boek ‘Preventie: een boek vol tips’

Dolmans heeft het boek ‘Preventie: een boek vol tips’ uitgebracht. Met dit boek wil Dolmans gedupeerden helpen om allerlei soorten schades en andere ongemakken te voorkomen. Op 23 juni 2020 is het eerste exemplaar overhandigd aan mevrouw Hakkert. Haar woning had schade opgelopen, nadat een pan vlam vatte en voor brand had gezorgd.

Adviezen ter voorkoming van schade
Het doel van preventie is te zorgen dat mensen gezond blijven door hun gezondheid te bevorderen en te beschermen. Met dit boek levert Dolmans daar een bijdrage aan. Met handige tips, maar ook met generieke schoonmaakadviezen. Deze adviezen zijn gericht op het voorkomen van brandschade, inbraakschade, geurproblemen en ongedierte. Daarnaast geeft Dolmans ook raad voor een gezonde en prettige leefomgeving.

 

Een bijdrage leveren aan veiligheid
Dagelijks worden de medewerkers van Dolmans geconfronteerd met de gevolgen van een brand-, water- of stormschade. Dit heeft impact op de klant; hoe groot of klein de schade ook is. Er heerst verdriet, ongeloof en ontreddering. Emoties die niet fijn zijn om te zien. Een normale reactie is dat je gelijk gaat helpen. Als schadehersteller is dat onze core business, maar onze focus ligt voornamelijk op het herstellen van de schade. Vaak willen wij echter meer doen: zorgen dat de gedupeerden deze chaos niet voor een tweede keer hoeven mee te maken. Daarom is het geven van advies aan de klant ook een onderdeel van ons werk. Een bijdrage leveren aan het nog veiliger maken van de woning. We attenderen de gedupeerde op de stappen die ze zelf kunnen ondernemen om in de toekomst de kans op schade te verkleinen. Dit kan vaak al met eenvoudige aanpassingen. 

 

Bruikbare tips
Mevrouw Hakkert hebben wij al blij kunnen maken met dit boek: "De schade die ik nu heb meegemaakt, wil ik het liefst geen tweede keer meer meemaken. Ik ben dan ook blij met dit boek, want er staan handige, bruikbare tips in."

Geplaatst op 29-06-2020


Share on: