Francie Peters van De Bureaus in radioprogramma Let’s talk Business

Martine Hauwert ging tijdens het radioprogramma Let's Talk Business van 19 februari in gesprek met de directrice van de Bureaus, Francie Peters. De Bureaus ondersteunt werknemers na bijvoorbeeld een ongeval met het breken van inkomensverlies en zorgt daarnaast voor herstelcoaching.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit? Dit keer met Francie Peters als hoofdgast.

Francie Peters is sinds bijna zeven jaar directeur bij de Bureaus. De naam van het bedrijf is indertijd gekozen door het samenvoegen van 5 verschillende ‘bureaus’ en disciplines op letselschadegebied die al langere tijd met elkaar samenwerkten.
In het radioprogramma wordt er gesproken over wat er allemaal mogelijk is, waar je op moet letten en wat belangrijk is voor het herstel bij zowel werknemer als ondernemer. Want het kan goed misgaan in het verkeer of op de werkvloer. Het blijkt dat veel mensen vaak niet goed op de hoogte zijn van wat ze moeten ondernemen in geval van letselschade. 

In het één uur durende radioprogramma, geeft Francie haar visie op gevallen van letselschade. Met lekkere muziek en onder leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Luister naar deze aflevering van Let's talk Business https://www.newbusinessradio.nl/artikel/1853/een-actieve-manier-van-ondersteunen
Geplaatst op 26-02-2020

< VorigeVolgende >


Share on: