Chubb organiseert Young InSurance Masterclass 2020

Op 26 maart organiseert Chubb een Young InSurance Masterclass. De Mastercass wordt gehouden bij de Koninklijke Industrieele Groote Club in Amsterdam. Gastspreker is gedragswetenschapper Pacelle van Goethem.

Wil je de echte overtuigingskracht begrijpen zodat je indruk kunt maken op anderen en je levensdoelen kunt bereiken? De gastspreker, gedragswetenschapper Pacelle van Goethem, heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de waarheid over overtuigen. Tijdens de Young Insurance Masterclass van dit jaar zal de bestseller-auteur de geheimen van de overtuigingskracht delen.
 
In een meer verzekeringsgerichte sessie zullen David Furby (Senior Vice President Chubb Group en Regional President European Group) en Ron Verhulsdonck (Country President Benelux bij Chubb) een diepe duik nemen in de huidige marktomstandigheden. In deze tijdige sessie hoort u over de belangrijkste factoren die een hardere markt aanjagen.
 
De masterclass is gericht op jonge (her)verzekeringsprofessionals. Bekendheid met de onderwerpen is niet vereist. Aanwezigheid is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt.

Klik hier om je plaats nu veilig te stellen. 
 
Programma
10.00 - 10.15: Registratie & koffie
 
10.15 - 10.30: Welkom en inleiding
Ron Verhulsdonck, Country President Benelux bij Chubb, en moderator Michael Irish' Stephenson
 

10.30 - 11.30: Dynamiek van de verzekeringsmarkt
David Furby, Senior Vice President, Chubb Group en Regional President, European Group, en Ron Verhulsdonck, Country President Benelux bij Chubb.
De laatste keer dat de verzekeringsbranche een verhardingsmarkt kende was na 9/11 in 2001. In deze unieke sessie ontdekt u de verschillende factoren die bijdragen aan een zachtere of hardere verzekeringsmarkt.
 
11.30 - 11.45: Pauze
 
11.45 - 12.45: Geen lef, geen glorie
Pacelle van Goethem, gedragswetenschapper, auteur en trainer
Wat geeft mensen en hun ideeën aantrekkingskracht? Pacelle van Goethem zal glasheldere inzichten delen in de psychologie van invloed en overtuigingskracht. Leer alles over charisma, het beheersen van invloed en het veranderen van de gedachten van mensen tijdens deze tot nadenken stemmende sessie.
 
12.45 - 13.00: Wrap-up
Moderator Michael Irish' Stephenson vat de belangrijkste conclusies en hoogtepunten van de ochtend samen.
 
13.00 - 14.00: Lunch & vergadering
Wissel inzichten en ideeën uit met de aanwezigen van het Chubb Benelux Risk Forum, terwijl u geniet van de lunch.
 
Locatie:
De Koninklijke Industrieele Groote Club
Dam 27
1012 JS Amsterdam
Nederland

 
Geplaatst op 26-02-2020

< VorigeVolgende >


Share on: