Eelco Ouwerkerk Managing Director bij AGCN & Far East Group

Per 1 januari is Eelco Ouwerkerk gestart als Managing Director bij Aon Global Client Network (AGCN) & Far East Group.

Het AGCN team is gespecialiseerd in het onderhandelen over wereldwijde Programma's, het verstrekken van advies en het leveren van innovatieve oplossingen en diensten aan multinationale cliënten.

De gespecialiseerde Far East/Japan Group levert op maat gemaakte, innovatieve en geïntegreerde oplossingen in verzekeringen en risicomanagement aan multinationale verre Oosterse/Japanse bedrijven van elke omvang, voor iedere branche en op elke locatie.

Eelco Ouwerkerk: " Omdat ik mijn nieuwe team in 2019 heb weten te kennen, heb ik er vertrouwen in dat hun toewijding en can-do-mentaliteit Aon veel goeds zal brengen voor 2020! Via deze weg zou ik oprecht mijn voorganger Tinus Krikke willen bedanken voor zijn begeleiding, enthousiasme en professionaliteit. Ook een enorme dank aan mijn voormalige Retail/groothandelteam en in het bijzonder, Jaap Vos (RMiA), Robert de Moes (iMBA), ARM-P Ton Smit, Peter Van Hattem, Marcel Dekkers, Céline Kanters, Ad van der Geld en Linda Huisman. Uw steun, toewijding en vooral creativiteit was essentieel om de vooraanstaande verzekeringsmakelaar te worden voor Retail/Wholesale bedrijven in Nederland! "
Geplaatst op 02-01-2020

< VorigeVolgende >


Share on: