Sibel Gider gestart bij Flyct als key accountmanager

Op 1 oktober 2024 is Sibel Gider als key accountmanager gestart bij Flyct Letselschade. Flyct hecht veel waarde aan het contact met assurantietussenpersonen en heeft met Sibel de mogelijkheid om de verzekeringskantoren meer aandacht te geven. Sibel heeft al een aantal jaar ervaring als accountmanager en is blij met haar overstap naar Flyct.

“Ik help klanten hun doelen te bereiken”
Sibel vertelt waarom ze uitkijkt naar haar nieuwe functie bij Flyct: “Als accountmanager buitendienst heb ik me ontwikkeld tot een professionele en toegewijde relatiemanager met een sterke focus op klanttevredenheid en het bouwen van duurzame relaties. Het zorgvuldig luisteren naar de behoeften van klanten en het vertalen hiervan naar gerichte oplossingen is mijn kernkwaliteit. Door deze behoefteanalyse te combineren met strategisch advies en passende oplossingen, help ik klanten hun doelen te bereiken en waarde toe te voegen aan hun bedrijfsvoering. Deze aanpak geeft mij zowel voldoening als motivatie om continu te blijven verbeteren.

“Onze ambities zijn groot”
Sibel komt in het team van commercieel directeur Patrick Verhoef. “We zijn erg blij met de versterking van Sibel. Onze huidige accountmanager Tim Tupker is voor ons veel op pad om op bezoek te gaan bij assurantiekantoren. Maar Nederland is groot en onze ambities als Flyct ook. Dus werd het tijd voor versterking en we zijn blij dat we Sibel aan ons team kunnen toevoegen. Zo kunnen we nog meer kantoren persoonlijk bezoeken en advies geven over letselschade, rechtshulp en materiële schade.”  

 
Geplaatst op 10-10-2024

< VorigeVolgende >


Share on: