Expertise Bureau Noord b.v. verwelkomt deze maand drie nieuwe medewerkers

Expertise Bureau Noord b.v. verwelkomt deze maand drie nieuwe medewerkers, Martthieu Mooijman, Jan Stoker en Onno D.

Foto v.l.n.r.: Ing. Martthieu Mooijman, Jan Stoker en Onno D. 

Jan Stoker treedt aan als teamleider en senior schade-expert insurance. Met zijn expertise zal Jan zijn kennis en vaardigheden inzetten om Brava Expertise verder te ontwikkelen en ons team te versterken. Hij blijft tevens actief als coördinator voor de Stichting Salvage en zal ondersteuning bieden aan onze operationele en algemene directie, bestaande uit Michel Drogt, Chris Bijzet en Sietse Bijzet.

Onno D. komt na een succesvolle inleenperiode via Sensor nu in vaste dienst als schade-expert insurance. De afgelopen tien maanden heeft Onno zich de vaardigheden van een schade-expert eigen gemaakt en men is enthousiast dat hij het team nu als permanente aanwinst komt versterken. Met zijn afgeronde HBO-opleiding Vastgoed en Makelaardij staat Onno op het punt om te beginnen aan de brandopleiding van het NIVRE-Nederlands Instituut van Register Experts in zijn rol als aspirant.

Ing. Martthieu Mooijman is inmiddels een bekend gezicht binnen het bureau. Vijf jaar geleden startte hij via Brunel als junior bouwkundig expert en heeft hij zich opgewerkt naar senior bouwkundig expert, wat getuigt van zijn toewijding en deskundigheid. Martthieu zal nu als supervisor bij 10BE ingenieurs- & bouwkundig bureau de groep begeleiden en aansturen.

Directie: "Wij kijken uit naar de waardevolle bijdragen die deze nieuwe teamleden zullen leveren en zijn enthousiast over de toekomst van Expertise Bureau Noord b.v.!"

Geplaatst op 03-10-2024

< VorigeVolgende >


Share on: