NLE verwelkomt drie nieuwe letselschade kantoren

De Branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts is op 1 september weer verder gegroeid naar 35 aangesloten kantoren. Met de toetreding van de kantoren Bureau Letselschade HBS, Help Letselschade en Horizon Letselschade staat het aantal kantoren dat in 2024 is toegetreden op negen.

NLE-voorzitter Annemiek van Reenen-ten Kate is blij met de groeispurt, maar hoopt tegelijkertijd dat nog meer kantoren zich bij de NLE zullen aansluiten. “De NLE is een branchevereniging voor letselschadebureaus met het Nationaal Keurmerk Letselschade. Meer dan de helft van de keurmerkkantoren is nu NLE-lid, maar we zien natuurlijk graag dat alle kantoren die stap zetten. Dan kunnen we onze kernwaarden Samen, Actief en Betrokken het beste in de praktijk brengen. Daar gaan we voor.”

Jan Willem Lenselink, directeur van Help Letselschade: “We zijn ontzettend verheugd dat wij, na de recente toekenning van het Nationaal Keurmerk Letselschade, nu ook zijn toegetreden tot het NLE. We zullen ons tezamen met de andere NLE-leden blijven inzetten voor de belangen van letselschadeslachtoffers en de verdere professionalisering van de letselschadebranche. We delen graag onze kennis en ervaring en zien veel waarde in samenwerking met de andere NLE-kantoren.”

Sjaak van de Schootbrugge, directeur van Horizon Letselschade: “Ik denk dat het ook voor een klein kantoor zoals Horizon Letselschade zinvol is om in NLE-verband samen te werken. Zo blijf ik op de hoogte van wat er in de branche speelt en kan meepraten en invloed uitoefenen op belangrijke zaken. Daarnaast is het interessant om met mensen van andere keurmerkkantoren te kunnen sparren over zaken waar we allemaal tegenaan lopen.”

Anja Schilder, directeur van Bureau Letselschade HBS: “Samenwerking tussen keurmerkkantoren is zinvol. Daarom hebben we besloten ons bij de NLE aan te sluiten. Er zijn tal van thema’s waar alle kantoren tegenaan lopen en waarbij het nuttig is ervaringen uit te wisselen. Ik kijk ernaar uit om samen te werken op belangrijke thema’s.”

Over de Branchevereniging NLE
De NLE is een branchevereniging van letselschadebureaus met het Nationaal Keurmerk Letselschade die voor slachtoffers werken. De vereniging bestaat sinds 1998. Zowel grote als kleine bureaus zijn lid, van ‘1-pitters’ tot kantoren met meer dan 50 medewerkers. In totaal zijn er bij NLE-kantoren meer dan 250 fte letselschade-experts werkzaam.

De 35 NLE-kantoren
911 Letselschade, Atlas Letselschade, Blink Letselschade, Boehmer x Nooijen Juristen, Boomkamp & Zwarts Letselschade, BrandMR Letselschade, Bureau Letselschade HBS, Claims Settlement, Dammers & Verlaan Letselschade, Flyct Letselschade, Haartsen Letselschade, Hardt Letselschade, Helder bij Letselschade, Help Letselschade, Hijink Advocaten, Hofmans Letselschade, Horizon Letselschade, Hulp na Ongeval, JBL&G, Jurilex Letselschade, Justiz Letselschade, Kracht! Letselschade, Leth Letselschade, Letselschade.com, LetselVerhalen, Ottenschot Letselschadespecialisten, Overtoom Letselschade, Ratio Letselschade, Ridder Letselschade, Sincerus Letselschade, Smart Letselschade, Smit Juridisch Advies, Tijbout Letselschade, Van der Toorn Personenschade, Weggemans Letselschadeadviseurs en Wijs Letselschade.

 
Geplaatst op 17-09-2024

< VorigeVolgende >


Share on: